BogdanBlueZ98

MR - OWNER
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

BogdanBlueZ98 last won the day on June 25

BogdanBlueZ98 had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. -Contra @AndreiHaLOL
 2. Poti urca pozele pe imgurl si sa lasi link. Pana atunci nu putem face nimic.
 3. -Contra, nu ai respectat modelul de cerere.
 4. -Contra, nu ai respectat modelul.
 5. Username: Nume real: Varsta(minim 13 ani): Oras de resedinta: Disponibilitate Voce Discord(da/nu): Experienta(2 luni builder pe serverul cutare): Poti ajuta serverul prin a dona pe viitor(da/nu): Ai citit regulamentul(da/nu): Ore pe server(comanda /ore): De unde ai aflat de server: Mentiuni: Insereaza cel putin 5 poze cu constructiile tale.
 6. Username: Nume real: Varsta(minim 13 ani): Oras de resedinta: Disponibilitate Voce Discord(da/nu): Numar de abonati: Numar de vizualizari in medie: Link canal: Ai citit regulamentul(da/nu): Ore pe server(comanda /ore): De unde ai aflat de server: Mentiuni:
 7. Atentie - Trebuie sa ai minim 20 de ore pe server pentru a putea aplica. Username: Nume real: Varsta(minim 13 ani): Oras de resedinta: Disponibilitate Voce Discord(da/nu): Experienta(2 luni helper pe serverul cutare): Poti ajuta serverul prin a dona pe viitor(da/nu): Ai citit regulamentul(da/nu): Ore pe server(comanda /ore): De unde ai aflat de server: Mentiuni:
 8. # ------ Minecraft Staff ------ # Nu aveti voie sa faceti team cu jucatori simpli. (se aplica in cazul celor peste Helper). Orice persoana care foloseste hack/cheats trebuie filmata inainte de a primi ban. Fiecare prostie facuta duce la demote. Fiecare persoana din staff trebuie sa aiba activitate de minim 30min pe zi. Fiecare persoana care lipseste trebuie sa iti anunte absenta. Nerespectarea regulilor duce la punctul 3. Nu ai voie sa dai time / weather decat cand esti singur pe server.
 9. # ------ Minecraft Member ------ # Nu este tolerat limbajul obscen. Ban 1 Saptamana Nu este permis folosirea codurilor de joc de natura Cheats/Hack. Ban 1 Saptamana Nu este permis TP + Kill. Ban 2 Zile. Nu este permisa reclama de niciun fel. Ban Permanent Nu este permis spam-ul/Caps. Mute in functie de gravitate. Nu ai voie sa setezi home in alta protectie decat cu acordul persoanei.
 10. *Sistemele Anti spam - Anti prelungire - Anti reclama au fost inbunatatite.